Monday, May 6, 2013

post pertama untuk tahun 2013

status update: fever 37.5 celcius. i got mc from the doc so today i'm not working.

Assalamualaikum!waaah,setelah berbulan-bulan lamanya tak mengupdate status kat blog nii!!lama gilerrrrr!macam tak percaya je yang aku tak on langsung blog nii. hukhuk. kesian sama kamu wahai blogku!maafkan dakuuuu.

waaaaahh!!sungguhlaa excited aku nii. haha. aku, macam biasala, bila nak mengupdate apa-apa kat blog nii, mesti otak blank je. mong~~ haha.

owh. lupa nak cakap. setelah berbulan berlalu,aku nak bitau yang aku sekarang bukan lagi single and available tapi aku da berteman. aku sudah punya teman sehidup semati. da macam indon plak slang aku ni. bhaha. and and and dia bukan laa aku punya teman yang berstatus teman tapi mesra atau boipren atau what so ever, tapi dia adalah imam aku!haha. faham tak?he is my imam alias my husband. kehkeh. aku dah bersuami!aku pon sebenarnya tak percaya yang aku dah bersuami. waaaah!Alhamdulillah syukur nikmat. :)

and and and post pertama aku untuk tahun 2013 nii aku nak memberitahu bahawa aku sudah menjadi seorang wanita yang berkahwin. waaaahhh. i'm a  married woman!sungguhlaa. sampai sekarang rasa teruja tu masih ada lagi. owh ye. lupa nak bitau. aku sudah bernikah dengan seorang insan yang diberi nama mohd mawardi bin sairi. kami bernikah pada 2 mac 2013 yang lalu. maksudnya sudah 3 bulan 6 hari aku bergelar isteri kepada si dia. Alhamdulillah. :)

Hujung minngu nii, 11 may 2013, akan diadakan majlis resepsi di pihak pengantin perempuan, aku laa tu dan 18 may 2013 di pihak pengantin lelaki iaitu suami aku. ehh. aku nak out da nii. masa untuk makan tengah ahri!haha. kbai.

No comments: